sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Vaaleanpunaista

 

Meillä on yläkerran aulaan kertynyt vaaleanpunaisia tekstiileitä. 
Ostin joskus Israelista erinlaisia kankaita, pyörittelin niitä aikani kunnes keksin
 ommella niistä verhon tilkkutekniikalla.

 

Samaan sävyyn virkkasin maton vanhoista pussilakanoista n:o 10 koukulla.

 

 Ja lattialle kudoin kangaspuilla vanhanajan räsymatot. Väreinä valkoista, sinistä ja vaaleanpunaista. Näin tuli pehmeät matot vanhoista vaatteista leikatuista kuteista.

 

Siskon tytöille kudoin puuvillalangasta lyhythihaiset neuleet. Vein ne synttärilahjaksi Israeliin. Siellä ei tarvita paksuja neuleita, eikä villavaatteita.

 

 

Näin keväällä voi vielä pitää pitkähihaisen t-paidan neuleen alla ja kesällä pelkästään neuletta. Hyvin kelpasi, heti oli puserot tytöillä päällä......

Tällaista vaaleapunaista maalimaa tällä kertaa.

4 kommenttia:

 1. Kauniita käsitöitä olet tehnyt! Minusta on aina niin kiva nähdä varsinkin muiden virkkaamia pyöreitä mattoja, kun itsekin niitä tykkään tehdä, ja kun jokaisella on ihan omanlaiset silmukat ja väriyhdistelmät :) Neuleet tosi suloisia, tuon alimman haluaisin tehdä itselleni, on ihan huippunätti!
  Mukavaa ja aurinkoista toukokuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Vautsi vau mitä vaaleanpunaista onnea täältä löytyykään.Mulla on joku ihmeen vaaleenpunanen- kausi.Ostin v.pun. kynttilöitä ja nyt noi tyynyt somistaa olkkari/takkahuoneen korituoleja. V.Punaset tuolinpäälliset oottaa postissa noutoa ja kohta lähden kokeilee vaaleenpunasia farkkuja kauppaan kun näin sellaset toissapäivänä.Olen siis hössähtänyt, ei se mitään. Sullahan on ihan kiva blogi, saanen linkittää sen omille sivuilleni??
  Mukavia toukokuun päiviä toivottelee Kaisa

  VastaaPoista
 3. Kiva että osallistut arvontaani Werannalla, ja minä tiesin tulla tänne katsomaan blogiasi. Ihastuttavia kuvia lomiltanne.
  Vaaleanpunainen verho ja matto ovat tosi söpöt. Tänä kesänä taitaa meillekin tulla vähän vaaleanpunaista sinisen joukkoon.

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos vierailuista! Tottakai saat Kaisa linkittää. Meillä ei yleensä ole ollut vaaleanpunaista, mutta nyt olen jotenkin innostunut siihen.
  Tulin just ulkoa pihatöistä, ei malttais lopettaa mutta kun ei enää näe mitä tekee!
  Ihanaa, kun on jo niin aurinkoisia päiviä.Englantilaisen puutarhurin sanoin: LUONTO HYMYILEE JO TOISELLA SUUPIELELLÄ!
  Keväisellä mielellä, Eeviregina

  VastaaPoista